Driestroomhuis Bij Cor en Frans
It takes a whole village to raise a child...
Wie zijn Cor en Frans

Frans van Haeren (1961) Ondernemer.

Frans is een praktijkman in hart en nieren. Bij alles wat hij doet is zijn sterke intuïtie zijn belangrijkste raadgever. Ruim 25 jaar runt Frans op hoog niveau zijn bloemenzaak. Toewijding om kwaliteit en vakmanschap te leveren is zijn voornaamste drijfveer. Het is altijd een bewuste keuze geweest om dat in een kleine en overzichtelijke vorm neer te zetten, omdat het hem de mogelijkheid geeft om echt persoonlijk contact te blijven onderhouden met zijn zakelijke relaties. Het ondernemerschap heeft hem in de jaren veel praktijkscholing gebracht, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.
Deze verzamelde kwaliteiten worden door hem nu bewust gefocust op het begeleiden van  jongeren.

 

  

Cor Strik (1973) Ondernemer /Coach

Op 22 jarige leeftijd startte hij zijn eerste horecabedrijf. In de 15 jaar dat hij 3 verschillende bedrijven leidde was met name het groepsdynamisch proces zijn grote inspiratie; contact maken, verbindend leiderschap, autoriteit, en verantwoording nemen.

Vanaf 2003 volgde hij leertrajecten in bio-energetica , groepsdynamica en psychomotorische therapie. In 2009 heeft hij succesvol een  opleiding coaching en mediation afgesloten. In die jaren verzamelde hij ervaring  als assistent-begeleider van groepsdynamische coaching, emotioneel gerichte lichaamstherapieën en systemisch werk. Vanaf 2011 gaf hij zijn levenservaringen vorm in zijn coachingpraktijk COR.
In 2015 startte hij een bachelor opleiding klinische vaardigheden in relationele ontwikkelingen aan de Radbout universiteit in Nijmegen.

 

 

Beide heren hebben ervaringen op diverse gebieden. Dat is ook direct hun kracht. Als team ondersteunen zij elkaar enorm en hebben zij samen een groot reflecterend vermogen op zichzelf en elkaar. Hun harmonieuze en stabiele liefdesrelatie is een belangrijk fundament voor de missie die zij volbrengen. Dit alles draagt bij aan een veilige geborgen omgeving met aandacht  voor datgene wat werkelijk nodig is.

 

Kwaliteiten van beiden:

 

Liefdevol en creatief.

Structuur neerzetten zonder autoritair te zijn.

Helder en to the point waar nodig is.

Zorgvuldig  en Intuïtief vanuit compassie.

Visies omzetten in manifestaties.

Doeltreffend en daadkrachtig.